V/A – Beat Butchers 10 år

Dagens frukostskiva.
(Å)

V/A – Beat Butchers 10 år.

När skivbolag fyller år och väljer att fira det med skivsläpp så kan detofta bli intressant, det här är ett lysande exempel på det.
Beat Butchers fyllde 10 och valde att fira det med dels en galen tillställning med en massa liveband spelandes på kolingsborg, men även med en skiva innehållades allt möjligt med deras band som tidigare mestadels aldrig hamnat på skiva, eller hamnat på underliga samlingar, svåråtkomliga singelbaksidor eller liknande.
Det ger en blandning av låtar som sträcker sig från det obskyrt konstiga, via oväntade covers till larvigt bra låtar som bara inte kommit med på skivor av en eller annan orsak.

Trots att mycket av innehållet är curiositeter, så är det en skiva som är en fantastisk väg in i Svensk melodiös nittiotalspunk, med trevare åt alla möjliga olika håll.
Det kan även ses som en väldigt bra pop-platta, eller partymusik eller…
Det är en bra samlingsskiva, en riktigt bra samlingsskiva.

Jag är ledsen men, jag kan inte analysera den djupare än såhär utan att det blir för långt för att jag ska hinna klart innan jag är framme i Köping, och är det inte klart då så kommer det bli liggandes länge.

Det här bör du lyssna på.