V/A- Definitivt 50 Spänn 8

Ännu en sån där skiva då.

V/A- Definitivt 50 Spänn 8.

Ja, det betyder att jag har slut på skivor på Q med, och därför tar nästa ur raden med samliingsskivor, ja jag har en jävla massa Definitivt-skivor och ja, det kan säkert bli tjatigt med recensioner av dem, det skiter jag i, jag ska ta mig igenom allt och det är ingen som tvingar dig att läsa, så håll käft och läs vidare nu, okej.

När jag lyssnade på den här så kom jag på vad som antagligen är orsaken att både den här och den innan kändes intressantare än de närmaste föregående i serien.
Härhar låtanatalet återigen minskat något, från att ha legat på 20 på fyran, femman och sexan, så är det på sjuan nere i 16 och på den här så är det 17, jag tror att det är det som gör skillnaden, det är på rätt sida om ”lite mer än man orkar med” och därför framstår allting som mycket bättre.
Eller så är det helt enkelt så att tre av skivorna innehåller sämre material? vad vet jag?

Hursomhelst, här bjuds vi på bra musik, massor med bra musik, varav allt mer eller mindre kan klassas in som punk i någon form, det växlar mellan poppunk, hardcore, trallpunk, melodisk punk och fan vet allt, men punk är det, och bra är det, och en jävla blandning är det.

Jag har nog tömt ut det här ämnet egentligen, så, lyssna på skiten och var glad.

LYSSNA! sa jag.

VAR GLAD FÖR I HELVETE!