V/A – #5 Definitivt 50 spänn

Dagens frukostskiva.
(Ä)
V/A – #5 Definitivt 50 spänn.

Kolla, nu har vi kommit till en punkt där antalet låtar per skiva inte ökar mer.
Det här kan vara den poppigaste skivan hittills i serien, den inleds med den något otippade Kvicksilversand, en väldigt flummig sak av Brandgul, den sätter kanske känslan för hela skivan?  Eller är det så att många av banden har blivit poppigare?
Självklart finns det fortfarande de som bryter av, som sticker ut med någonting lite skramligare, och jag minns med viss förtjusning att många jag då kände ansåg att Svart Snö minsann bara var oljud, en åsikt som i dagsläget är svår att förstå.

Äh, vad fan, det är en trevlig samling, med fin bredd och som trots det håller ihop bra, vi bjuds även på en rätt ung Dan Viktor som med Hydrogeniums Club Albanao får sägas bjuda på skivans skämskuddetext, ja jag gillar den, men bitvis är det svårt tänjda textrader i den, som gör lite ont.

Äh vafan, lyssna på skivan nu istället för att läsa allt mitt dravel.
Puss och godmorgon.