Nine Inch Nails – Hole In Your Head

Dagens frukostskiva.

Nine Inch Nails – Hole In Your Head.

Välkommen till den första bootlegen på den här listan.
Här pratar vi då om NIN live 1994, ljudet är som om det vore inspelat med publikmikrofon och sen meckat med av någon som eventuellt vet vad den sysslar med men ändå med de begränsningar det ger att inte ha alla frekvenser att leka med, det låter alltså rätt platt och inte jättespännande, spelningen i sig bjder inte heller på några större överraskningar, men trots det har någon bestämt sig för att pressa det här på CD på professionellt vis med ordentligt omslag och allt…
Jag är osäker på varför, för det här ger faktiskt inte egentligen någonting alls, visst, det är live, men det tillför, i det här fallet, ingenting, vilket hae kunnat vara okej om inte ljudet lät som ett sönderspelat kassettband.

Ja, det var ju inte mycket att komma med.