J Church – The Drama of Alienation

Ännu en sån där recension då va.

J Church – The Drama of Alienation.

Den här trillade in i min ägo någon gång mot slutet av nittiotalet vill jag minnas, jag tror att jag var ljudtekniker åt dem ett gig, men det är inte säkert, jag såg dem åtminstone.
Jag tror att det var de som hade en publik bestående av typ fem pers pluus sitt eget crew på två till, och som trots det gav järnet fullständigt ochspelade så strängarna rök och fingrarna blödde.
Å andra sidan så kan det ha varit något annat band från Usa, eller någon annanstans.
Det här är hur som helst ett band från staterna, som spelar punk, jag skulle säga skatepunk, men det är självklart öppet för diskussion, andra skulle säkert säga att det är melodiös hardcore, eller nåt annat.
I mina öron är det skatepunk, snygg skatepunk med jävligt catchy melodier som biter sig fast, bra drag, texter som går att urskilja och hänga med i, och rent allmänt musik som man blir glad av och vill tralla med i, eller åka skateboard till, eller snowboard, eller inlines eller bara skutta runt eller vad som helst.
Jag överväger att slänga in den rakt av på min träningsplaylist.

Om det inte har framgått så tycker jag att et här är bra, riktigt jävla bra.
Ja, det finns väl kanske inte så mycket mer att säga om det?

Lyssna på den.