Weeping Willows – Singles Again

Dagens frukostskiva.

Weeping Willows – Singles Again.

Jag har problem med Weeping Willows.
Dom är så satans förbannat jävla bra, men jag vet inte när jag ska lyssna på dem, för det är inte musik som passar till några av de aktivitetar jag sysslar med.
Och precis nu insåg jag att jag har fel, det passar jävligt bra att skriva till, förutsatt att ingen annan stör med en massa andra ljud.
Ett annat problem är att jag vet att dom är ett av sveriges bästa liveband, och trots det har jag inte sett dem på över tio år (och ja, jag vet ändå att dom fortfarande är så bra), men senast jagsåg dem så höll jag på att explodera över att dom är så bra, men att jag ändå blir rastlös och inte vet var jag ska göra av mig själv medan de spelar.

Så, det här är en singelsamling, om det inte framgick av titeln, och eftersom dom släppt en massa bra singlar så är den bra.
Men som vanligt så är det skiva två som är intressantast, den är fylld med B-sidor och alternativa versioner och sånt, en eller annan cover, och… det är så fånigt jävla skitbra.
Vad ska jag säga liksom? Dom tappar in i en musikstil som i stort sett inte finns längre, blandar upp det med allt möjligt annat, och utklassar varenda jävla smörsångare eller band rakt av.
Samma låt kan utan svårighet innehålla tydliga spår av Elvis, Depeche Mode, och Elton John och lite gospel och samtidigt låta modern…

Äh, skitsamma.
Det här är jävligt bra skit.
Kanske inte dagens arbetsmusik, men vad fan, jo, lyssna på den nu.