Heed ‎– Breakeven|2200|

Dagens frukostskiva.

Heed ‎– Breakeven|2200|

Ännu en av de där skivorna som kom från grannen Jan-Erik tror jag, men den här är inte riktigt som de andra…
Jag ska erkänna att jag inte hade en aning om vad det här var när jag slängde in den, jag hade fått för mig att det skulle vara hårt och skramligt och en liten sökning på nätet visar att jag inte tänkte helt fel då det finns ett hårt och skramligt band med samma namn, det här är då inte det bandet.
SÅ vad är det?
Det tog mig en stund innan jag började få grepp om det, men jag tror att det är någon form av Electro/Triphop med några inslag av rap, och vore det inte just för det där sista så skulle det här vara riktigt jävla bra.
Eller vad fan, det ÄR riktigt jävla bra, men den svenske mannen som rappar på bruten engelska hade varit bättre om han låtit bli just det, i övrigt är det kvinnlig lagom drömsk och släpig skönsång som får mig att tänka på omväxlande Nina Persson och Nina Ramsby, och det får man väl säga är jävligt positivt, det doftar väldigt mycket svenskt om det, på ett bra sätt.
Det är helt enkelt behagligt tillbakalutad chilloutmusik, loungetriphop?
Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga annat än att, ja, jag tror att jag gillar det här och ska lyssna nåra gånger till.