Hardcore Superstar – Bad Sneakers and a Piña Colada

Dagens frukostskiva.
Hardcore Superstar – Bad Sneakers and a Piña Colada.

Jag hade en tanke om att jag kanske skulle minnas fel, jag menar, dom har ju faktiskt gjort några rätt okej halvcatchy radioskvallåtar genom åren, så skivan kanske inte är så illa som jag minns den.
Efter två och en halv låt ungefär så hade jag redan tappat hoppet och känner bara att jag vill slita ut dem ur studion och säga åt dem att sluta försöka så jävla mycket.
Attityd är inte fel, men om det låter som att man hela tiden anstränger sig och är så jävla medveten om den så det BARA luktar attityd, påstruken sådan dessutom, så blir det bara jobbigt, och det var ungefär så jag mindes dem.
Missförstå mig inte nu, det är en skiva som innehåller några helt okej låtar, men allting drunknar i lager efter lager med attityd och vad som framstår som fejkat testosteron, och allting heltutanandningspauseravnågotslagalls.
En EP kan man göra på det viset, en fullängdare blir bara påfrestande jobbig, jämntjock, och tråkig.

Tyvärr, jag gillade den inte då, jag gillar den inte nu, jag kanske skulle ge mig på Backyard Babies istället?

 

Eftersom jag missade G så kommer det kanske dubbelt under nästa varv.