Fabriken – Till alla er…

Dagens frukostskiva:

Fabriken – Till alla er…

Jag lär tjata om den här ett tag, det är helt enkelt för jävla bra, jag hade inte riktigt de förväntningarna på den, jag HOPPADES att den skulle vara bra, men fan, det här ÄR riktigt jävla bra svensk punkpop någonstans i trakterna mitt emellan Rolands Gosskör och Coca Carola, och med tanke på vokalistens något säregna röst så lär Fabriken aldrig helt komma ifrån att jämföras med de banden då man nästan skulle kunna luras att tro att Fibbe(?) Fabrikör och Curre i de två bandens stämband var enäggstvillingar.
Sa jag att det är jävligt snygg punkpop? alltså, det är punk, ingen tvekan om det, men det är catchy som fan och bland den mest vitala svenskspråkiga punk jag hört på några år.
Jag tror dom ska finnas på spotify och sånt där modernt trams nu.