Jag gillar inte SD men…

”Jag gillar inte SD men…”

Men sluta då att förvränga, omtolka och fullständigt förstöra begrepp som demokrati, yttrandefrihet och censur i försök att ge dem mer och fler rättigheter än de redan har.
Sluta då att kasta skit på alla de människor som visar att de inte accepterar främlingsfientlighet eller klassförakt som förklaringar på all världens problem, alla de som rakryggat står upp för DINA rättigheter, som SD och dess anhängare aktivt vill inskränka, ja, det gäller DIG, precis oavsett vem du än är, även dig som faktiskt gillar dem och tror dig tillhöra de som SD är till för.
Sluta då att vara en av de där som ”inte vill ha massa bråk”, för alla ni, alla ni som INTE står upp emot dem, ni är med dem, ni är en repris av de människor som inte sa ifrån runt om i Europa, framför allt i Tyskland, på trettiotalet.

Det är NI som är det största hotet.
Det största hotet mot mänskliga rättigheter.
Mot frihet.
Mot den demokrati ni så blåögt tror er försvara när ni högljutt kämpar för SD:s rätt att avskaffa densamma.

Det är NI som är det verkliga hotet.

Det är ni…

… som gör mig så jävla ledsen och rädd.