Ohlson Har Semester Production – Ett Slag

Dagens frukostskiva.

Ohlson Har Semester Production – Ett Slag.

Tredje skivan med dem jag ger mig på.
Jag insåg när jag lyssnade på den att jag nog inte har lyssnat på den skivan många gånger alls, den kom vid helt fel tillfälle tror jag, och sen har det inte blivit av.
Jag har alltså lyssnat, men inte mycket, däremot har jaghört låtarna framföras live desto fler gånger.
Hur som helst, det här är en arg skiva, de tidigare var mer poppiga, på punkvis, den här är mer arg, på riktigt.
Det är lite bakvänt det här men, jag gillar den, mycket, men det är inte en skiva jag riktigt ser för mig att jag kommer lyssna på särskilt mycket i framtiden heller, jag kan helt enkelt inte riktigt komma på i vilket läge den skulle kännas rätt, det är musik att se, och höra, live; det är något jag tycker att du ska göra.

Men för all del, lyssna gärna några gånger, det är den värd, och gör du det på spotify så får dessutom bandet några ören, och det är dom definitivt värda.