Backstreet Boys – S/T

Dagens aftonskiva.

Backstreet Boys – S/T.

Skivan öppnar rätt starkt med en låt som hela tiden får mig att vilja sjunga ”Backstreet’s back, alright”.Problemet är att det är fel låt, det här är ”We’ve Got It Goin’ On”, som antagligen är skivans starkaste låt.

Lite här o var råkar jag snappa upp textbitar som jag önskar att jag hade sluppit höra:

And I hear you saying that you think that we should wait (ohh)
and I can’t hold any more
My body’s callin’ for you so please don’t hesitate

Whoa, whoa oh, oh, whoa, whoa, oh
Boys will be boys
Whoa, whoa, oh, oh, whoa, whoa, oh
Boys will be boys
You ought to know by now, baby

Såatteh….

Min fru utbrast när det slutligen blev tyst för att skivan var slut:
”Jag tyckte jag hörde låten Backstreet’s back åtminstone tre gånger, men den är ju inte med på den här skivan ens!”
Det är hennes skiva.

Nej, jag hatar inte Backstreet Boys (längre), och ja, jag anser att dom haft en eller annan låt som faktiskt är acceptabel rent hantverksmässigt, men, ingen av de låtarna är med på den här skivan, och det här är vad dom blev kända med.
Nej, det här är fan inte bra, det mest positiva jag kan säga är väl att grädden som jag inte hade i maten inte skar sig medan jag lyssnade (eventuellt för att den stod i kylen och därmed skonades).

Ehh… imorgon kommer någonting bättre.