Kings of Swing – Strategy

Dagens frukostskiva.

Kings of Swing – Strategy.

Ännu en av de där skivorna som jag är oskyldig till och som frun påstår att hon fått när hon beställt en mysterybox från CDON eller liknande.

Plötsligt händer det…

Jag kan erkänna att jag inte hade en aning om vad som väntade mig, på omslaget ser det ut som samma sak som namnet antyder, att det handlar om swingmusik (nej, det betyder inte att dom ser ut som swingers, det är någonting helt annat).
Så när jag väl samlat mod och stoppat in skivan och tryckt på play och möttes av hiphop så var jag inte helt mentalt förberedd på det, kanske är det därför, eller kanske är det på grund av behagligt flow och snygga grooves, men jag kan inte tycka illa om det här.
Det är alltså New York hiphop från tidigt nittiotal och det låter snyggt, det är lagom gung, det är behagligt, det är lagom laid back, det är…  jag vet inte vad jagskasäga annat än att det är rätt bra.
Inte bra på så vis att jag kommer poppa det särskilt ofta, men på det sättet att jag faktiskt kan tänka mig att ha det som bakgrundsmusik, frivilligt.

För att ge perspektiv så är det här alltså från samma tid som jag först blev mer bekant med hiphop, en period när hiphop representerades av MC Hammer och Vanilla Ice… vet ni? Det här är bättre.

Så… jaha, det här blev ju inte en sågning, nej.
Undrar om inte L kan bjuda på någonting att ta ut lite ilska på?