Cajsa Stina Åkerström – Cirklar

Dagens Frukostskiva:

Cajsa Stina Åkerström – Cirklar.

Kommer ni ihåg Cajsa Stina? inte? dåligt, då tycker jag att det är dags att ni friskar upp minnet och lyssnar på henne.
Varför?
Jag vet inte.

Den här skivan är en sån där som gör mig lite förvirrad, jag tror inte at jag känner igen en enda låt, och när den är slut så har ingenting direkt satt sig, ingenting har stuckit och och fångat min uppmärksamhet särskilt alls, faktiskt så har det mest bara funnits där och varit rätt behagligt, men det är just det, det har varit behagligt, det är som om skivan har gett livet lite mer färg och piggat upp, utan att det går att sätta fingret på varför.
Den saknar ”hits” av det slag som fanns på hennes debut, främst då ”Fråga Stjärnorna” så klart, men det är samma sorts musik, behaglig melodiös svensk vispop, måhända att det är av det tråkigare slaget, men som sagt, behaglig, mycket behaglig, och det passar perfekt tillsen frukost en solig sommardag.
Kanske att man skulle kunna beskriva även det här som kafémusik, men på något vis känns det ändå för… personligt? detkänns som något man lyssnar på hemma, men för all del, har du ett kafé eller en restaurang så testa att bjuda på det här i bakgrunden, jag tror inte att någon kommer klaga.