Last Caress – See the world.

Dagens frukostskiva:

Last Caress – See the world.

Vill man vara elak så kan man säga att det här är jävligt generisk svensk 90-tals skate.

Jag vill nog expandera lite på den beskrivningen, det här är jävligt generisk och förbannat bra svensk 90-tals skate, det är tight, det är melodiskt, det har tyngd, det har catchy hooks, det har dynamik och det har en sångare som mestadels sjunger i lite högre tonlägen än vad som låter helt bekvämt samt att det då har enkla men snygga körer som sitter precis där de ska, dessutom försöker dom inte sätta några hastighetsrekord, vilket så klart gör det hela lite mindre generiskt.
Kort sagt, det är ett av de där banden som borde ha lyckats bättre än dom gjorde och som vi alla borde känna till och minnas med viss nostalgi.
Finns dom på spotify eller liknande så lyssna en stund, ge dem en chans, och då kanske någon av deras andra plattor är ett bättre val, den här är långt ifrån deras bästa även om flera spår får mig att vilja hoppa och studsa.